A další narozeniny - tentokráte Čakinky :)

16.05.2009 20:41

Dnes je to již přesně deset letkdy se narodila naše Čakulína - první zástupce stafbulíků v naší rodině - a právě ta, díky které naše srdce pro toto plemeno vlastně vůbec zahořela :). Pokud mám Chucky srhnout - podobně jako Cony - jen jedním slovem, pak u ní to bude jednoznačně: "Dáma" :).

Čakina mne nadchla - samozřejmě krom své povahy - i svou všestranností při výcviku, výborně zvládala stopy, obrany a nesporné vlohy projevila i v záchranařině. Krom těch zcela základních "zkoušek" (ZOP, ZZO, ZPU1), má na svém kontě zkoušku ZM (základního minima) podle zkušebního řádu TART (na všestranné národní ZM nebyla připuštěna kvůli výšce, ale při závodech splnila limit této zkoušky a to dokonce s maximem možných bodů na stopě a obraně) a ze zkoušek záchranářských národní zkoušku ZZP 1 (sutinové práce 1. stupně), ZLP 1 (lavinové práce 1. stupně) a mezinárodní RH-FL A (plošné vyhledání stupně A).

Narozeninový dort a holky

Nyní si již Čáková užívá zaslouženého důchodu a my jí přejeme ještě spoustu spokojených let s námi :o)

Protože 10 je takové opravdu kulaté číslo - konala se tentokráte i narozeninová oslava včetně dortu. A k narozeninám byla Čakina obdarována velkým basketbalovým míčem - jakou jí udělal radost, můžete posoudit sami :)

Chucky se svým narozeninovým dortíkemBašta

No commentI Cony dostala svůj kousek... a Arka jakbysmetA po dortu dostala Čakina ...... svůj narozeninový dárek ...... basketbalový míč Dunlop ...... o tom jakou radost jí udělal ...... myslím, svědčí tyto fotografie :o))

Kontakt

Hana Maredová

boraderam@seznam.cz

Brixiho 14, 162 00 Praha 6
Jablečno 7, 338 08 Zbiroh
Czech Republic

+420 732 976700

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode