Boleček už není "teenager"

27.02.2012 22:22

V pondělí 20.2.2012 Boleček oslavil své dvacáté narozeniny. Naše "blahopřání" se ukustečnila tento víkend, kdy si Boleček vychutnal velkou ošatku dobrot v podobě mrkve, jablek, banánů a tvrdého pečiva. A pak si i s těma dvěma křížky na hřbetě šel vyhodit z kopýtka do výběhu. Tak hodně zdravíčka do další dvacítky, ty náš šimle bláznivej :o).

Tak nějak spíše náhodou jsem na internetu narazila na polské stránky věnované velkopolským koním, což je právě Boleček a narazila jsem tam i na původ obou jeho rodičů - ti tam bohužel fotografie nemají, ale lze tam najít fotky některých dalších předků :o). Boleček je z klisny Cytatka a po hřebci Pekin.

Zde je pár obrázků z oslav :o) (všechny lze rozkliknout ve větším).

Napřed bylo nutné naše bahňátko trochu zcivilizovat (mimochodem toto je ještě velice slabý odvar toho co naši chlapečci s bahnem dokáží :o) ).

Zpočátku nesmělé uždibování ....... se u Bolečka zvrhlo v hamižnost a šel i po Primečkově skromném přídělu :o).... Boleček si ve své ošatce řádně bagroval :)Myslím, že spokojenost je na oslavenci patrná :o)No a na závěr trocha tělocviku ve výběhu :o)Boleček čerstvě dvacetiletý

Kontakt

Hana Maredová

boraderam@seznam.cz

Brixiho 14, 162 00 Praha 6
Jablečno 7, 338 08 Zbiroh
Czech Republic

+420 732 976700

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode