Fotogalerie z Poděbrad

02.03.2016 23:09

Fotografie z třídenního Poděbradského maratonu (páteční příprava, sobotní výstava a nedělní seminář) jsou dokončeny.

Poděbradská klubovka byla poměrně dost specifická. Krom toho, že byl opět překonán rekord v počtu přihlášených stafíků (309!!!), to - pokud mne pamět neklame - byla za více než poslední desetiletí i první klubem pořádaná výstava v hale (jedinou další si snad pamatuji z roku 2004 v Týništi nad Orlicí - co pamětníci ?). Moc chválím židličky okolo kruhů - to bylo opravdu super! Otázkou je, kam až počty přihlašovaných jedinců porostou - dočkáme se doby, kdy se bude zároveň posuzovat ve 4 kruzích najednou? A chceme se toho vůbec dočkat? - je to ještě vůbec "show", když posouzení jedné jediné třídy trvá i několik hodin? Jak z toho ven je otázka. Omezit počty přihlášek? - nevím nakolik je průchozí (je-li účast na klubem pořádané výstavě povinnou do chovu), ale možná by stálo za zvážení pořádání více uchovňovacích výstav (napříkald jako boxerklub s jednotlivými územními pobočkami)? 

No ale zpět k výstavě. Fotografie jsou k dispozici buď na RAJČETI (s popisky) případně na ZONERAMĚ (větší náhledy ale bez popisků). Poprvé jsem nefotila jen jedince v konkrétním kruhu, ale měla jsem "detašované" pracoviště venku před budovou, kde byli přednostně foceni jedinci umístění na pořadových místech v jednotlivých třídách, pokud o to měli majitelé zájem. Děkuji všem za spolupráci při focení a díky největší patři "lákači Number ONE" - Danuš ;o)

Na rajčeti je pak také GALERIE, která obsahuje pár fotografií z pátečních příprav (více se pracovalo než fotilo), dále pak několik obrázků ze sobotního večírku a také z nedělního semináře o plemeni s Alanem Hedgesem

Díky za fajn 3 dny všem spřízněným duším, klubu za uspořádání těchto akcí a velké díky také patří pronajímateli areálu a cateringové společnosti - všichni byli po celou dobu moc milí a velice vstřícní.

Kontakt

Hana Maredová

boraderam@seznam.cz

Brixiho 14, 162 00 Praha 6
Jablečno 7, 338 08 Zbiroh
Czech Republic

+420 732 976700

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode