Galerie z národní výstavy

12.11.2014 02:03

Dnes byla dokončena i poslední galerie z brněnského výstavního maratonu a to konkrétně z národní výstavy konané  23.10.2014. Fotografie jsou jako vždy k dispozici buď na rajčeti nebo Zoneramě.

Brněnská národka byla jedna z mála českých větších výstav poslední doby, kde se prezentovali psi i feny v jednom kruhu (byť před dvěma rozhodčími) - měla jsem tedy šanci nafotit všechna prezentovaná zvířata najednou .... bohužel moje fotogalerie začíná až od mezitřídy psů. Ačkoli jsme měli s Helčou Mudrovou harmonogram ranní cesty do Brna naplánovaný tak, abychom bezproblémů stihly začátek výstavy - nebylo nám zhůry dáno ... aneb díky mé blbosti a nepředvídavosti jsme nabrali zpoždění cca 1,5 hodiny ještě před výjezdem z Podkozí. Všechny tašky, bedny a jídlo už bylo dle plánu naložené v mé Octávce a zbývalo už jen dovést Robíčka a mohly jsme v poklidu vyrazit směr Morava. Mým jediným úkolem bylo se nalodit s malým čtyřměsíčním Jackem a počkat než dorazí Helča s Robíkem. Vzhledem k seniorskému a tudíž i relativně vyspělému intelektu mé domácí smečky (dáli se u stafbulů o něčem takovém mluvit :o) )  jsem zcela prostoduše podcenila schopnosti malého Jacka, když jsem ho s klidem umístila na podlahu u spolujezdce a jala jsem se obcházet auto na místo řidiče. Již u kufru se z auta ozvalo zlověstné "CVAK", rychlé zacloumání "klikou" dveří bohužel potvrdilo hrůznou předtuchu - Jack se v autě zamknul a to samozřejmě s klíčky v zapalování ...  Po sehnání náhradních klíčů (čímžto mnohokráte děkuji taťuldovi, který nám s  nimi vyjel z Jablečna naproti do Králova Dvora a omlouvám se za nečekaý budíček) jsme do Brna dojely jen tak, tak, že Helča s Robíkem stihla ještě nastoupit do mezitřídy. Ale i tentokráte se náš nešťastný začátek v dobré obrátil - Helči Stigouš získal pod vedením Romana Záliše na národce titul Národního vítěze a pak především na evropské výstavě titul Evropského vítěze, BOBa a BIGa II :o). Helčo ještě jednou gratuluji a díky za fajn společnost ... stejně jako všem ostatním spřízněným duším :).

Skvělého výsledku dosáhl i "Zamykač" - jak jsem malého Jacka překřtila. Na speciální výstavě vyhrál (pod handlingem "Té zrzavé" *) třídu štěňat :o).

* autorem této přezdívky nejsem já, ale myslím že se po páteční "Evropě" také docela ujala

Kontakt

Hana Maredová

boraderam@seznam.cz

Brixiho 14, 162 00 Praha 6
Jablečno 7, 338 08 Zbiroh
Czech Republic

+420 732 976700

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode