Národní výstava Mladá Boleslav

26.08.2020 02:41

Po mnoha zrušených nebo přeložených výstavách jsme se konečně v půlce srpna mohli sejít na první velké "po-coronavirové" výstavě v ČR a to na národní výstavě v Mladé Boleslavi. Díky pořadatelům, že to v dnešní - co se týče pořádání hromadných akcí - opravdu nelehké době nevzdali a výstavu, byť s některými omezeními uspořádali. Přiznám se, že jsem se na ní opravdu těšila a svět byl na chvíli zase vcelku normální - díky všem známým i neznámým tvářím za fajn atmosféru.

Stafíci tradičně dorazili v hojném počtu. Přihlášeno bylo 116 kousků a jejich posouzení se ujala česká kynologická legenda - paní Vladimíra Tichá. Naše Ruby (Chupacabra Wizard Bull) - pod vedením své chovatelky Heleny Mudrové (Helčo, díky!) - nastoupila do třídy otevřené a v konkurenci dalších 13-ti fen obsadila krásné druhé místo a byl jí zadán titul res. CAC

Velké gratulace patří naší polosestřičce Pepi (Josephine Goddness Wizard Bull), která zvítězila v nejobsazenější třídě mladých fen a vybojovala i titul BOJ. Stejně tak mne moc těší i úspěch mladého a velmi nadějného  pejska Adebayor of Black Seals, který je synovcem naší Grace. Tomuto pejskovi byl krom titulu CAJC zadán i titul BOS. Gratuluji i stále excelentní veteránce Maye Stawka Wieksza niź Źycie, která krom titulu BOV získala i titul nejvyšší - BOB.

Galerii fotek z výstavy najdete ZDE.

Kontakt

Hana Maredová

boraderam@seznam.cz

Brixiho 14, 162 00 Praha 6
Jablečno 7, 338 08 Zbiroh
Czech Republic

+420 732 976700

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode