Národní výstava Olomouc

11.09.2020 00:39

Na národní výstavu "FLORACANIS" do Olomouce jsme jela poprvé v životě ... půlroční výstavní abstinence nezná hranic ;o). I v tomto případě patří velký dík pořadateům, že vše zvládli na jedničku. Jediným mínusem tak snad bylo to, že nebyly psány posudky (nebyl díky tomu prostor nafotit tradiční galerii), ale pro změnu tak alespoň probíhalo posuzování ve velice svižném tempu.

Stafíci - již zcela tradičně - byli nejpočetněji zastoupeným plemenem - na maďarského rozhodčího Denka Csabu jich bylo k posouzení přihlášeno 101 kousků. Ruby (Chupacabra Wizard Bull) nastoupila spolu s dalšími 12-ti fenkami do třídy otevřená a pod vedením své chovatelky Heleny Mudrové (DÍKY!) opět dosáhla na krásné druhé místo a byl jí přiznán res. CAC.

Krásné úspěchy slavili i další "Wizardi" - polosestřička Pepi - Josephine Goddnes W.B. zvítězila v mezitřídě a krom CACe získala rovněž i titul Národní vítěz, její bráška Jackal Sepp W.B. zvítězil ve třídě mladých a k titulu CAJC přidal v závěru i titul BOS. Zabodoval i bráška naší Grace - Game of Thrones W.B., který zvítězil ve třídě otevřená a k získanému CACu vyběhal i titul Národní vítěz. Pro úplnost dodávám, že titul BOJ a BOB získala krásná mladá fenka Cora Bohemian Black Hawk a titul BOV pak získala tradičně veteránka Maya Stawka Wieksza Niź Źycie. Všem gratuluji.

Kontakt

Hana Maredová

boraderam@seznam.cz

Brixiho 14, 162 00 Praha 6
Jablečno 7, 338 08 Zbiroh
Czech Republic

+420 732 976700

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode