Narozeninový / smolný květen

02.06.2011 21:31

Ačkoli se měl květen u nás nést v duchu oslav - nakonec na nějaké oslavy nebylo moc pomyšlení.

Dne 11. května oslavila krásné osmé narozeniny naše Conyáška, no přechod do téměř seniorské kategorie si naše maguška nijak extra k srdci nevzala a maguší stále stejně ... a já jsem za to moc ráda - tak jen tak dál :o).

Conyáška se svou dcerou Arkou

Dne 16. května oslavila nádhérné dvanácté narozeniny naše Čakinka - bohužel nebyl příchod té dvanáctky úplně šťastný - Čakulína podstoupila v noci z 12-tého na 13-tého května urgentní chirurgický zákrok. Za záchranu jejího života moc děkuji týmu VetCentra Stodůlky v čele s paní doktorkou Martou Skrejvalovou. Nyní je už naštěstí Čakinka opět při síle a hýří temperamentem -  a my všichni si moc přejem aby to tak už zůstalo :o). Tak dodatečně všechno nejlepší, Čákulí!

Aktuální fotečka Čakulíny z konce května - téměř 3 týdny po závažné operaci

Dodatečně si také alespoň takto přes stránky dovoluji popřat hodně zdravíčka a štěstíčka našemu jedináčkovi z B-vrhu (Aiki Dobee Boraderam X Dream Tymy Fransimo Bohemia) - malému BORNEEMU k jeho prvním narozeninám, které oslavil 18. května :o)

Bornee Emporio Boraderam

Na závěr bohužel i jedna smutná událost dotýkající se naší kočmouří bandy - 14. května musela být uspána naše jediná zástupkyně něžného pohlaví - černá Kačka. Tak ať je tam nahoře hodně myší, Kačenko!

Kontakt

Hana Maredová

boraderam@seznam.cz

Brixiho 14, 162 00 Praha 6
Jablečno 7, 338 08 Zbiroh
Czech Republic

+420 732 976700

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode