Pozvánky na akce

07.07.2010 22:30

Tuto sobotu 10. července se koná několik zajímavých akciček a tak - pokud nemáte ještě žádné plány - třeba získáte inspiraci pro zajímavě strávený den :).

SLAVNOSTI KONÍ, HISTORIE A ŘEMESEL na Kuksu

První akcičkou jsou pro příznivce koní historie a řemesel skvěle organizované Slavnosti na Kuksu. Letos se bude konat již čtvrtý ročník a já věřím, že bude určitě opět velice zajímavý a zábavný. Hospital Kuks je opravdu malebné místo, které nechá vyniknout kráse koní a to ať už v poetickém paux-de-deux starokladrubských vraníků, ohnivém tanci s garrochou, perfektní spolupráci malých dětí a jejich poníků, či se pokloní ušlechtilosti a síle chladnokrevných koníků a pravděpodobně dojde i na trochu adrenalinu :). To vše budou jako obvykle doplňovat stánky se zajímavými výrobky. Fotografie z předešlých ročníků u nás v galerii. Více o akci:

Klikni pro více informací

WESTERN SHOW v Trojanovicích

Byť to bylo rozhodování těžké - já jsem se pro letošek rozhodla navštívit a zdokumentovat akci Markétky a Ivoše Rárových v moravských Trojanovicích. Jedná se o již osmý ročník "Western Show" plné akce a adrenalinu - tak pokud jste spíše z moravských končin - třeba se v Trojanovicích potkáme :). Více o akci:

Klikni pro více informací

NÁRODNÍ PŘEHLÍDKA KONÍ v Plasech

No a na závěr se koná ještě jedna zajímavá koňo-akcička poblíž Plzně - konkrétně v Plasech a jedná se o již desátý ročník přehlídky koní, kde bude předvedeno několik plemen, v ukázkách se objeví skupina Caballos, Václav Vydra, Česká barokní společnost, pan Skořepa a další. Program akce ZDE.

Kontakt

Hana Maredová

boraderam@seznam.cz

Brixiho 14, 162 00 Praha 6
Jablečno 7, 338 08 Zbiroh
Czech Republic

+420 732 976700

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode